Sobell was due for our Quest Directional Review one year on from achieving Quest Plus in January this year.

The Directional Review is the formal progress to see how Centre's have maintained and progressed since the last visit.

Due to recent investments through various areas of the building notably the ground floor changing rooms, the installment of over 900 PV solar panels, and other refreshes through the centre helped advance our scores in both Maintenance & Equipment & Energy & Environment modules.

Moving forward Sobell will again be going through the scrutinising process of Quest Plus in 2017 with the aim to achieve Excellence.

The centre team believe this is achievable due further investment this year including the Reception Project & Spin Studio Project and a small change in the team with an aim to have more of a group approach to the assessment.